PlusPartner > Bedrijfsprofiel

PlusPartner
One-stop-shop voor IT-Opleidingen

De markt voor IT opleidingen is continu in beweging. Enerzijds zien we specialisatie en anderzijds schaalvergroting. PlusPartner speelt hierop in door het aanbod van specialisten samen te voegen tot een one-stop-shop. Schaalvergroting door bundeling van specialisatie!

Zoekt u één onafhankelijk aanspreekpunt voor al uw IT-Opleidingen? Bij PlusPartner IT-Opleidingen vindt u honderden IT-opleidingen. De opleidingen worden uitgevoerd door onze partners die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Advisering is core business

Onze partners zijn goed in de uitvoering van opleidingen. Wij zijn goed in het adviseren en verkopen van de opleidingen. Voor ons is het adviseren en verkopen van opleidingen core-business. Bij ons is het opbouwen van een bestendige stabiele relatie het hoofddoel.

Bij PlusPartner krijgt u de juiste aandacht en hierdoor ook een passender aanbieding. Wij reageren snel en accuraat op uw (aan)vragen. Wij denken als een partner met u mee. Ons doel is u de juiste opleiding aanbieden (en niet alleen die opleidingen aanbieden weke wij zelf uitvoeren).

Eén aanspreekpunt

Alle opleidingen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en leveranciersbetrouwbaarheid. Van Oracle tot Microsoft en van Business Objects tot Linux. Staat de opleiding die u zoekt op dit moment niet op onze website? Neem contact met ons op en wij doen u vrijblijvend een passende aanbieding. Wij hebben contacten met tientallen aanbieders van duizenden opleidingen. Hierdoor kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn. Bij ons geen lange wachttijden of administratieve rompslomp. U bestelt bij ons en hebt één aanspreekpunt. Wij regelen het gewoon!

PlusPartner wil een belangrijke partner zijn voor haar afnemers én leveranciers. Wij zien meerwaarde in ieder Partnership!

Zoek een Opleiding, Cursus of Training :

 
Informatie 
  Contact
  Cursusoverzicht
  Cursuskalender
  Bel mij!
  Brochure aanvragen
  Aanmelden voor nieuwsbrief
  Stel een vraag
 
 
Cursuscategorieën 
 
Last-minute klassikaal 
21-11  IBM Cognos Report Studio Gevo...
22-11  IBM Cognos Analytics Reportin...
23-11  Applicatie Virtualisatie met ...
23-11  ISTQB Advanced - Test Manager
23-11  iSQI® Certified Agile Essenti...